Sidste nyt

Sidste nyt

2016

Kennel Eden RosePosted by Dorte Sørensen Sun, January 01, 2017 19:52:25

2016 hos os i Jelling.

Arbejdsmæssigt har jeg nu været i Onkel og Tante i 2 år og er i dette år blevet pædagogisk leder i Egtved. En spændende udfordring, som på ingen måde ville kunne lykkes uden opbakning af mine fantastiske kollegaer og den øvrige ledelse i Onkel og Tante. Jeg er så begejstret for de værdier som Onkel og Tante står for og glæder mig hver eneste dag til at skulle på arbejde. Jeg oplever en stor glæde ved samværet med børn, forældre og mine kollegaer.

På hundefronten er der i år kommet endnu nogle fantastiske oplevelser i hus. Til udstillingen i Stouby opnåede jeg certer på alle 3 udstillede hunde, så det var jeg godt tilfreds med.

I marts havde jeg Evia og Bastian på 20 timers sporprøve i Sverige og de fik begge en 1 pr.

I april fik Bastian det 3 og sidste certifikat og han stod nu som Dansk Udstillingschampion. Uha, jeg var stolt af min prins.

I august blev både Evia og Bastian VDH Champion i Tyskland og i september blev Bastian Landessieger 2016, ligesom Tilde blev både Landessieger 2016 Veteran, VDH Champion Veteran og DTK Champion Veteran.

Året sluttede af med at Bastian igen blev Landessieger 2016, samt DTK Champion.

På hvalpefronten gik Evia desværre tom i foråret, men Bastian er blevet far til et kuld hvalpe i Tyskland og et kuld i Viborg. Jeg glæder mig altid til at følge hvalpene i fremtiden.
Året er sluttet trist hos os, da Tilde og Klara for 3 uger siden kom op at sloges. Det er sket flere gange før, men denne gang kunne jeg ikke holde ud mere at skulle være bange for, hvornår det vil ske igen. Jeg var nødt til at ændre på flokken og sende en af dem ud af huset og da Tilde på ingen måde vil kunne trives anden steds, var jeg nødt til at finde et andet hjem til Klara. Hun kom derfor ned til Ulla og Dorthe, som har Diva herfra – en hvalp efter Klara. Klara har det rigtigt godt i familien – de står på hovedet for hende og elsker hende rigtigt meget; men for mig er det er kæmpe, kæmpe tab og jeg savner hende så meget hver eneste dag. Jeg har været nede hos hende flere gange og det virker som om at Klara helt har accepteret at hun skal være der; men jeg har det rigtigt svært med at hun ikke skal blive gammel hos mig. Så det har været en hård jul med mange tårer – jeg håber at det letter lidt i fremtiden.  • Comments(0)//blog.edenrose.dk/#post184