Sidste nyt

Sidste nyt

Fødselsdag

Kennel Eden RosePosted by Dorte Sørensen Fri, April 03, 2015 08:31:18
I dag er det Rose`s fødselsdag - HURRAAA. Rose bliver 5 dejlige år - hun er en fantastisk hund. Og så er hun smuk som bare pokker smiley.

Jeg har haft en fantastisk rejse med Rose, som allerede startede da hun var 5 mdr. og 1 dag. Jeg havde trænet hende i spor på marken og i skoven og med hjælp fra Dorthe Grøn, fik vi hende klar til sporprøve d.4.9.2010. Jeg var nervøs for med så ung en hund kan det gå begge veje, men Rose tog hele prøven med ophøjet ro og gik de 600 meter fuldstændigt spornøje. Både dommer og sporlægger var så benovet over den lille hund, som den dag blev Prøvens Bedste hund. Og sådan fortsatte Rose. Som 7 mdr. stod hun i store ring i Herning som BIS4 i Hvalpeklassen - ud af 74 hvalpe. En hel fantastisk oplevelse - hvor var jeg stolt af den lille hund.

Så fik Rose en periode som 9 mdr., hvor hun ikke var særlig glad for at vise sig frem og jeg var ved at opgive at udstille hende; men så fik jeg heldigvis kontakt til Eva Ulsø - træner i DCH Bording, som pr. mail og i telefonen hjalp mig med at træne Rose i operant klikkertræning. Det ændrede alt for Rose. Hun blev så glad og fik så meget selvtillid, at hun som 11 mdr. stod med de første to certifikater på udstilling. Tak Eva - min mentor.

I sommeren 2011 var vi i Tyskland første gang og Rose stod da som WUT - junior champion. Vi have en tur til verdensudstillingen i Paris, hvor hun stod imellem de 10 bedste juniorer. En dejlig tur med Buevangs.

I september 2011 stillede jeg hende op til sporprøve igen - denne gang 20 - timers spor og igen klarede hun sig så flot. Fik en 1 pr. og blev igen Prøvens Bedste hund.

Vi tog igen en tur til Tyskland - denne gang Rensburg - og her havde vi den mest fantastiske dag med en Rose, som efter opdrætterens udsagn, lignede en million. Hun gik så fantastisk og det endte også med at hun ryddede hele bordet. Rose blev den dag
V1, VDH CAC, DTK CAC, Landessieger 2011, BOB, BIS1. Så fåes det ikke større. En kæmpe, kæmpe fornøjelse at vise hende frem.

Men det sluttede ikke her. Senere på året tog vi med Buevangs til Hannover og igen slog Rose kegler. Hun fik da V1, VDH CAC, DTK CAC, Cacib, BOB, BIG - de kunne ihverfald godt lide hende i Tyskland smiley

Så vi sluttede året af med to udstillingsdage i Kassel, hvor hun stod som V1, VDH CAC, DTK CAC, BOB, BOG og dagen efter som V1, VDH CAC, DTK CAC, CACIB, BOB, BOG. Jeg ved godt at det blot er en masse tal og bogstaver, men jeg lover jer, at det er godt smiley

I 2012 er vi igen i Tyskland et par gange og her klarer hun sig helt i top. Vi prøver et par 40 timers sporprøver og her får Rose en 2 pr. I maj tager vi til DKK udstilling i Roskilde og her får Rose sit 3 og sidste certifikat kun 25 måneder gammel. Hun er nu Dansk Champion.

Midt i maj tager 4 tøser og 5 hunde i en autocamper til verdensudstillingen i Østrig - det kan du læse om her
Det korte af det meget lange og aldrig, aldrig glemt er, at Rose d. 20 maj stod som Verdensvinder 2012. En helt fantastisk oplevelse som stadig giver så store smil og meget varme i hjertet. Det var det ypperste Rose og jeg kunne nå sammen og det var en oplevelse som aldrig bliver gentaget. Igen gik mine tanker stort til Eva Ulsø, som havde en stor andel i, at det gik Rose så godt.

I august bliver Rose dobbelt International Champion i Leipzig. Senere bliver hun Svensk Champion i Sverige efter at have stået som Excellent 1, CK, BTK1, Cert, CACIB, BIR, BIG1, BIS5. Og sidst på året bliver hun Tysk VDH Champion i Dortmund.

Rose har et par enkelte udstillinger i 2013 og her bliver hun Tysk DTK Champion. Rose er kørt lidt træt i udstillinger, så derfor får hun nu en tiltrængt pause, hvor jeg stadig træner hende i operant klikkertræning - hun elsker det.

I sept. 2013 fik Rose hvalpe ved et akut kejsersnit. Hun havde det meget dårligt og jeg frygtede at jeg kunne miste hende, men Rose var sej, klarede skærene og var en fantastisk hundemor for alle hvalpene. Bastian og Evia er jo blevet her og dem nyder Rose rigtigt meget.

Det var så lige, hvad der røg igennem mit hoved på Roses 5 års fødselsdag. Tusinde tak for alt hvad du har givet og iøvrigt giver hver eneste dag. Du er den sjoveste hund, jeg har haft og du bliver ikke kaldt dronningen for ingenting. Glæder mig til de mange år vi skal have fremover. Tillykke lille Rose.


  • Comments(0)//blog.edenrose.dk/#post177