Sidste nyt

Sidste nyt

Glædelig jul 2014

Kennel Eden RosePosted by Dorte Sørensen Thu, December 25, 2014 07:48:42

Glædelig jul, samt det dejligste nytår

Endnu et år går snart på hæld og vi skal skrive 2015. Det er altid en fantastisk stund at lade tankerne fare tilbage og huske på, hvad dette år gav af gode oplevelser med Mikkel, hundene og ikke mindst gode venner. Der er masser af tage fat i. Flokken var jo udvidet fra 3 hunde til 5 i 2013 og der var nok at se til med to hvalpe på samme alder. De var fyldt med energi og megen fart og kunne til tider være en stor mundfuld for selv de store, men samtidigt var de elsket af os alle og har gennem hele deres hvalpetid fået masser af kærlighed og god opmærksomhed.

Bastian startede til træning i DCH Bording og det var fantastisk at se, hvor hurtigt han udviklede sig og blev klikker-klog. Da træningen jo også består af leg som belønning, kom jeg lidt til kort med Bastian, som ihvertfald ikke gad at lege, men så fandt træneren ud af, at han elskede at tisse i hegnet, så det blev hans belønning. Dvs. at hver gang vi havde trænet en øvelse 5-8 gange, løbe jeg ned til hegnet, hvor han så fik lov at tisse og så var han glad og kunne klare et træningspas igen. Det grinede vi noget af, men det virkede :-) Evia fik lov at komme med på holdet og hun udviklede sig hurtigt og elskede at komme til træning.

I løbet af året har Evia og Bastian deltaget på udstillinger og fået mange gode kritikker. I Vejen kvalificerede Evia sig til Cruft 2015 og i Rensburg fik Bastian sine første juniorcerter og han blev Landes junior Siegere 2014. Nogle dejlige oplevelser med dem begge.

Sidst i Oktober bestod de begge anlægsprøven i spor i Sverige. En superdejlig dag i skoven med Eva og Mikkel, som var chauffør.

Klara og Ecco lavede et fint kuld ved A-kuldet 2013 og derfor lavede jeg den samme kombination først på sommeren i år. Igen elskede Klara ventetiden og hun boblede af glæde. Onsdag d. 13.8 gik fødslen igang og i løbet af få timer var 6 velskabte hvalpebørn født. Uha, Klara var glad og de blev nusset efter alle kunstens regler. Efter få dage fik Bastian lov til at ligge ved siden af hvalpekassen og bare kigge ind til de små og Evia var også meget nysgerrig. Klara havde megen overskud og var helt tryg ved at de var der. Efter et par uger kom hvalpene ind i stuen og alle hundene deltog i pasningen af dem.

Nu kom den skønneste tid med at pusse og nusse hvalpe, tanterne Tilde og Rose kom på banen og ikke mindst Bastian og Evia fik en stor rolle i hvalpenes liv. Det var fantastisk at opleve de to med den fineste tålmodighed overfor de små. Hvalpekøbere kom forbi og alle mine hunde fik så megen ros for deres kærlige og rolige måde at være på. Mor var stolt. Men pludselig var 10 uger gået og i løbet af kort tid, var alle hvalpene flyttet hjemmefra til deres nye familie. De var savnet, men de store nød også at opmærksomheden gik deres vej igen.

Året er sluttet af med endnu et juleskue i Blåhøj, hvor Bastian, Evia og Tilde med Mikkel deltog. Evia blev BIR, men det største var, at Tilde igen blev kåret som BIS1 Veteran med Mikkel som handler. En fornøjelse at se Tilde holde sig så godt og rigtigt dejligt at se de to sammen.

Til mine hvalpekøbere fra både A, B og nu også C kuldet vil jeg sige en stor tak, fordi I er så gode til at ringe, skrive og sende billeder af "mine" hvalpe. Jeg er så glad for at få lov til at følge dem i deres færden.

Til alle I andre derude i det ganske ind- og udland, vil jeg sige tak for året der gik. Det er altid de dejligste timer vi tilbringer sammen med vores hunde og det er dejligt at dele dem med jer.

Rigtig glædelig jul til jer alle, samt et lykkebringende nytår.  • Comments(0)//blog.edenrose.dk/#post170