Sidste nyt

Sidste nyt

Nyt fra os d. 16.11.2014

Kennel Eden RosePosted by Dorte Sørensen Sun, November 16, 2014 16:52:44
Så har vi nået normale tilstande igen efter en pragtfuld tid med C kuldet. Alle hvalpene er kommet til nye familier og vi hører ofte fra dem alle. Hvalpene er livlige, kærlige, næsten renlige, modige og meget elsket af deres nye familier. Hvad kan jeg så som opdrætter ønske mig mere? Klara er 6 år nu og hvis det går efter planen, får hun det sidste kuld om 1 - 1,5 år.

De andre 5 har været så glade for de små, men nyder også roen og den opmærksomhed, som de har manglet i måneder. Vi bliver aktive med træningen igen og alle 5 får forskellige oplevelser med mig og med hinanden. Vi har netop afsluttet udstillingsåret med de to "små" Det er gået lidt op og ned, men jeg nyder hvert sekund jeg tilbringer sammen med dem. De har her i efteråret fået deres anlægsprøve fra Sverige, hvilke var en super oplevelse. Sikke skove de har deroppe - et fantastisk terræn at gå spor i, samtidigt med at hundene bliver udfordret med en del vildtfærd. Mikkel kørte med derop og timerne med Eva Hörnfeldt Ahlin var berigende. Så det er ikke sidste gang, vi går spor deroppe.

Jeg har meldt mig ind i den Tyske Gravhundeklub i Gruppe Probsteierhagen e.V. og d. 30.11 kører vi med Svendsen og Frue til et julekomsammen dernede. Det glæder jeg mig meget til. D. 7.12.2014 slutter vi af med det tilbagevendende juleskue i Blåhøj, hvor Mikkel bl.a. deltager med Tilde i Veteranklassen.


  • Comments(0)//blog.edenrose.dk/#post169