Sidste nyt

Sidste nyt

En lang opdatering

Kennel Eden RosePosted by Dorte Sørensen Sun, April 06, 2014 07:36:12
Nu er det vist ikke spor for tidligt at få opdateret min hjemmeside med alt, hvad der er sket her i vores hus. Efter to hold hvalpe har jeg godt vist, hvad tiden skulle bruges til, men I skal ikke snydes alligevel.

Rose fik jo, som tidligere skrevet, sine hvalpe midt i septemper. En hård tur med kejsersnit og en hundemor der var mærket af det både fysisk og psykisk, men med dyrlægens hjælp fik vi hurtigt noget sul på kroppen af hende og hun fik det meget bedre psykisk. Nårh, hun var glad for hvalpene og de blev passet efter alle kunstens regler. Klara og Tilde stod klar til at agere tanter, men der gik lidt tid inden Rose var klar til at få hjælp fra deres side.Da hvalpene var 3 uger kom de i stuen og så skete der noget med dem hver eneste dag. De kom hver dag i udestuen som var lavet om til hvalpeaktivitetsrum og var vejret godt, kom de også i haven. Nu fik Tilde og Klara lov til at være med og der var en skøn forening de 3 hunde imellem. Hvalpekøbere kom på besøg flere gange og det var rart at lære de fremtidige forældre til mine hvalpe at kende.

Jeg havde gemt min sommerferie til denne tid, så jeg havde masser af tid til at nyde dem. Men af en eller anden grund går tiden bare så hurtig og pludselig en dag skulle Båtsman og Baldur (Vincent) hentes. Ligesom med Klaras hvalpe var det en både en glædes dag, men bestemt også en sorgens dag. Begge hold hvalpekøbere var dog rigtigt godt forberedt på at skulle have de små pus, så det hjalp lidt på tankerne. Så havde jeg 4 tilbage og nød dem i en tid, inden familien fra Ebeltoft dukkede op og ønskede at købe Bono (Bilbo) Også denne familie havde gjort sig gode tanker om at få en hvalp i huset, så det var med tryghed, at jeg sendte ham videre.
Med 3 hvalpe tilbage havde jeg nu den opgave at skulle finde ud af, hvem jeg skulle beholde. Der var 2 smukke hanner og en tæve. Jeg havde bestemt at jeg ville beholde to, men jeg kunne ikke vælge, hvilken han der skulle blive. Så jeg havde ingen hast med at få den næste sendt afsted - vi hyggede os bare sammen med de 3 store.
Da de var ca. 12 uger fik jeg en henvendelse fra en familie i Hellerup, som lige havde mistet deres gamle hund og de virkede som en familie, jeg gerne ville aflevere hvalp til. Men så skulle jeg tage den store beslutning om, hvem der skulle blive boende hos os - en opgave som var næsten umulig. Jeg havde knyttet mig til dem alle 3, så det var hjerteskærende at skulle sige farvel til Birk (Herman) - min lille blå mand. Men vi klarede det også denne gang og med 2 små tilbage, begyndte tiden med at træne dem lidt.

Heldigvis har alle 4 familier været fantastiske til at skrive mails, sende billeder og videoer af deres hvalpe, så jeg har virkelig kunnet følge med her på sidelinjen. Det betyder så meget. Jeg hører stadigt en del fra Klaras første kuld og jeg er dem dybt taknemmelig, for at de vil dele deres oplevelser. De tre hvalpe fra Sjælland var endda så heldige, at deres familier meldte dem til det samme hvalpekursus, så de har stadig kontakten med hinanden. En skøn tanke. Det kulminerede med et besøg i Birkerød, hvor Malene havde inviteret jeg og ungerne over en weekend og samtidigt inviteret Hermans og Vincent`s familie med til en hyggedag. Det var SÅ skønt at se dem igen og alle hvalpe var glade og frejdige hunde, som elsker livet. Bilbos familie har også været hernede på besøg, så ham har jeg også kunnet hilse på igen. Han har et dejligt hundeliv med en familie som elsker ham højt.

Mine to - Evia og Bastian er nu kommet i forskellig træning. Bastian træner jeg operant klikkertræning med i Bording en gang om ugen og han er hurtigt blevet klikkerklog og elsker at komme derop. Evia forsøger jeg at træne lidt herhjemme på samme måde og er ellers opmærksom på, at hun kommer med på ture og møder udfordringer uden sin bror. Begge to svømmer ca. en gang i ugen og de sidste mange uger, har vi haft travlt med sportræningen. De viser begge gode takter, så måske er de snart klar til en prøve. De har desuden været med til udstilling, hvor de begge fik fine kritikker og klarede al postyret så fint.

Joh, der er liv i huset med 5 hunde og der er noget at se til. Klara har jeg også trænet i DCH, men nu falder dagen desværre sammen med Bastians dag, så jeg må finde på noget andet med hende. Rose og Tilde træner jeg lidt med i haven og forsøger så ofte jeg kan, at tage dem med mig en af gangen - de er nemlig noget særligt.

Der er ingen der skal være i tvivl om, at livet med mine hunde er det bedste for mig. Det kunne jeg skrive meget om, men nu må jeg stoppe - jeg skal lige ud at gå et spor med Bastian.

Ps. Jeg kan dog lige nå at fortælle, at jeg påtænker et nyt kuld hvalpe på Klara efter sommerferien og så starter det hele igen. Jeg glæder mig :-)  • Comments(0)//blog.edenrose.dk/#post167